Заместник-ръководителят на Офиса на президента на Украйна Кирил Тимошенко призова украинците

...
Заместник-ръководителят на Офиса на президента на Украйна Кирил Тимошенко призова украинците
Коментари Харесай

Призоваха украинците да се готвят за спиране на тока, водата и отоплението

Заместник-ръководителят на Офиса на президента на Украйна Кирил Тимошенко прикани украинците да бъдат готови за прекъсване на електричеството, водата и отоплението заради съветските удари по енергийната инфраструктура на страната, написа украинското онлайн издание " Страна “ .

" Сега имаме сериозна обстановка в цялата страна. Регионите зависят един от различен. Затова би трябвало да се подготвим за обстоятелството, че (няма да има) както електричество, по този начин и водоснабдяване или топлоснабдяване “, предизвести Тимошенко.

В тази връзка хората би трябвало да се " приготвят за икономисване на сила и прекъсване на тока, в случай че ударите продължат “.

Във вторник, по-специално, огромни енергийни уреди в Киев и Днепър бяха развалени от утринен обстрел.

" В Днепър ще бъде в действителност мъчно, уличното осветяване ще бъде изключено. Водоснабдяването се възвръща, зареждането ще бъде възобновено. В Киев – в Троещина и в някои региони няма ток и вода. Нашите електротехници работят, с цел да... като цяло ще ви разкажем за Киев малко по-късно през днешния ден “, разясни още той.

По-рано ДТЕК също предизвести за вероятни спирания на електрозахранването в Киев. Светлината и водата към този момент са изчезнали в Троещина.

Руската федерация възобнови ударите си по енергийната инфраструктура на Украйна в понеделник. Безпилотни самолети-камикадзе бяха ориентирани към Киев, ударът падна върху центъра на града, в това число върху жилищна постройка на улица Жилянская, там починаха хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР